Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Een speciaal ontwerp D
  • Een speciaal ontwerp C
  • Een speciaal ontwerp B
  • Een speciaal ontwerp A

Een speciaal ontwerp

02 oktober 2020

Dit ontwerp heeft een extra speciale toevoeging gekregen. De dag nadat de klanten voor de 2e afspraak geweest waren (en de eerste tekenen van de bevalling al te voelen waren), werd namelijk dochtertje Soof geboren! Wij kregen een mooie foto van Soof en hebben de foto gebruikt in het ontwerp om deze extra persoonlijk te maken. Ook hebben we voor deze geboorte een slinger achter het raam gehangen!

De wens voor deze tuin was modern, strak maar wel gezellig. Beide waren erg enthousiast over de lamellen schermen die het terras aan het huis afsluiten van de rest van de tuin. Ook het kleine zitje aan de zijkant van de tuin werd erg gezellig en sfeervol gevonden.Een mooi stukje kunstgras in het midden maakt de tuin groen en kindvriendelijk. Eventueel word in de toekomst nog een overkapping geplaatst aan het schuurtje, zodat je daar wat langer kunt zitten. Deze hebben we voor nu open gehouden en er een mooie buitenkeuken in verwerkt. 

Wij van The Stone Discounter zijn elke keer weer benieuwd hoe de tuinen er uit komen te zien als deze gerealiseerd is. Foto’s hiervan zijn dan ook altijd welkom!

 

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434