Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Compact, maar zeer gezellige tuin B
  • Compact, maar zeer gezellige tuin C
  • Compact, maar zeer gezellige tuin A
  • Compact, maar zeer gezellige tuin D

Compact, maar zeer gezellige tuin!

17 juli 2020

In deze langwerpige tuin is het ontwerp gebaseerd op een pad in het midden van de tuin. Om dit pad speels te houden hebben we ervoor gekozen om staptegels te gebruiken in split. Aan het begin en aan het eind van het pad hebben we een terras gemaakt. Aan de zijkanten van het pad hebben we een stukje kunstgras ingetekend en nog een terras.

Om een blokkerig ontwerp te voorkomen hebben we tussen de vakken planten toegevoegd. Dit zijn zoals u kunt zien lage planten en boompjes. Hier hebben we voor gekozen, zodat er ondanks de afscheiding alsnog door de hele tuin gekeken kan worden. Ook is de pergola, die boven het middelste terrasje staat begroeid met een klimplant voor de extra sfeer.

Om ook 's avonds de tuin mooi en gezellig te houden hebben we verlichting aangebracht. Er zijn decklights in de pergolapalen geplaatst, om het terras op te lichten. Ook worden de boompjes uitgelicht door spotjes om het juiste effect te creëren.

Alle wensen verwerken in een kleine tuin
De eigenaren van deze tuin hadden verschillende wensen. Zo moest in de hoek links achter een terras komen van 3 bij 3 meter. Ook moesten er...
Tuin speciaal voor de kinderen
In deze tuin moesten de kinderen alle ruimte krijgen om creatief te zijn en om lekker te spelen. Daarom hebben we verschillende leuke elementen...
1434