Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Alle wensen verwerken in een kleine tuin A
  • Alle wensen verwerken in een kleine tuin C
  • Alle wensen verwerken in een kleine tuin B
  • Alle wensen verwerken in een kleine tuin D

Alle wensen verwerken in een kleine tuin

20 juli 2020

De eigenaren van deze tuin hadden verschillende wensen. Zo moest in de hoek links achter een terras komen van 3 bij 3 meter. Ook moesten er borders in voorkomen. In een border moest plek zijn voor een klein boompje. En als laatste zouden ze het erg fijn hebben gevonden als er een waterornament in een border verwerkt kon worden.


Zoals ze het wilden hebben we in de linker bovenhoek een terras gemaakt van 3 meter bij 3 meter. Langs de schutting hebben we een border gemaakt in een L-vorm. Het korte stukje van de border loopt langs het terras op. Hierdoor creëren we een afgesloten terras, maar doordat de bak niet helemaal doorloopt is het terras toch bij de rest van de tuin betrokken. In het lange gedeelte van de tuin hebben we de boompjes geplaatst. Aan de binnenkant van de border hebben we een kleine border gemaakt. Hierin hebben we het waterornament geplaatst.


Ook langs de berging hebben we een plantenstrook gemaakt met 2 boompjes erin. Dit om te voorkomen dat er tegen een saaie zwarte muur gekeken wordt. En natuurlijk worden de bomen ’s avonds uitgelicht door een spot.

Ook een kleine tuin kan groen zijn
Bij een kleine tuin hebben mensen nog wel eens de neiging om de hele tuin te bestraten. Dit is ook de makkelijkste optie, maar natuurlijk niet de...
Compact, maar zeer gezellige tuin!
In deze langwerpige tuin is het ontwerp gebaseerd op een pad in het midden van de tuin. Om dit pad speels te houden hebben we ervoor gekozen...
1434