Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Afschot.jpg

Zorg voor voldoende afschot bij uw terras of oprit

12 februari 2020

Juist in deze donkere natte periode is het heel belangrijk dat uw terras of oprit onder afschot gelegd zijn. Hierdoor wordt het vele water makkelijker afgevoerd en zullen uw tegels of klinkers veel minder lang nat blijven. Het voordeel hiervan is dan weer dat de groene aanslag minder kans zal krijgen. Als de bestrating te vlak ligt kunnen de algen hier erg makkelijk grip op krijgen en kunnen er zelf gevaarlijke situaties ontstaan door gladheid. 


We hebben in een eerder blog al aangegeven hoe u die vervelende groene aanslag het beste kunt verwijderen zonder uw bestrating te beschadigen. Maar het blijft natuurlijk veel beter om deze vervelende aanslag te voorkomen. Naast het goed leggen van bestrating is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken of uw tegels of klinkers nog extra beschermd zijn tegen de opname van vocht en vuil. De juiste materiaalkeuze in combinatie van het goed verwerken, dus voldoende afschot kan u veel werk besparen. Kom langs voor het juiste advies en informeer naar de vele mogelijkheden.
 

 
Groen geeft sfeer
Groen geeft sfeer. Met deze zin bedoelen we niet alleen de kleur groen, maar ook de beplanting. In dit ontwerp is daar op verschillende manieren...
1420