Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Hogedrukspuit 2.png

Hogedrukspuit

08 januari 2020

We zitten nu in de donkerste en vochtigste weken van het jaar. Dit zorgt op veel plekken voor groene aanslag op materialen die buiten staan. Het is natuurlijk niet mooi als uw bestrating, borders en tuinmuren allemaal groen uitgeslagen zijn. Toch willen we nogmaals aanraden om de hogedrukspuit NIET te gebruiken als middel om deze vervelende groene aanslag te verwijderen. Ook al lijkt dit de meest stelle manier, de aanslag zal, zeker in deze periode, snel weer terugkomen. Wacht daarom nog even tot we een paar droge dagen hebben en de temperatuur richting de 10 graden gaat en gebruik dan onze Bostik groene aanslagreiniger. Met slechts één liter kunt u ca. 400 m2 inspuiten. Dat is ook gelijk het enige wat u eraan hoeft te doen. Nadat u met behulp van een drukspuit of gieter het middel op uw bestrating of borders heeft aangebracht, gaat het middel zelf zijn werk doen en is de aanslag binnen 36 uur verdwenen. Waarom niet onze oude vertrouwde hogedrukspuit? Het probleem is dat u, behalve bij keramische tuintegels en gebakken klinkers, de bestrating kapot spuit. Eigenlijk ieder betonproduct heeft poriën, deze spuit u open als u er met een harde straal op gaat. Als deze poriën open zijn, gaat de steen nog meer vocht opnemen en zult u steeds vaker de hogedrukspuit gaan gebruiken en uw bestrating zal steeds harder gaan slijten. Wacht dus even een paar weken tot de temperatuur iets stijgt en kom eens langs voor een busje Bostik groene aanslagreiniger!

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420