Bostik groene aanslagreiniger 1 ltr

Prijs per stuk: 9,95Afname per stuk / Volle verpakking: 0 stuks

Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Bostik groene aanslagreiniger

Wat te doen bij groene bestrating, muurtjes of blokken? Veel mensen grijpen direct naar een hoge drukspuit. Dit is de meeste foute manier van het bestrijden van groene aanslag. Met een hoge drukspuit zult u de poriën van de stenen openspuiten met het gevolg dan de opname van vocht en vuil alleen maar hoger zal worden. Gebruik dus de bostik groene aanslagreiniger. Een product dat alleen bij droog weer met behulp van een gieter of rugspuitje opgebracht kan worden en waarbij u zonder schrobben en borstelen binnen 24 uur van het groen af zult zijn.

Waarom geen schoonmaakazijn?

Wij horen van veel mensen dat ze graag schoonmaakazijn willen gebruiken. Dit is een middel wat ook snel werkt maar helaas ook weer heel erg snel uitgewerkt is. Naast het feit dat het weer heel snel uitgewerkt is kan het ook de kalk uit de steen naar boven trekken met het gevolg dat er een witte waas over de bestrating heen kan komen.

Kosten Bostik groene aanslagreiniger

De kosten van de Bostik groene aanslagreiniger vallen eigenlijk heel erg mee. Natuurlijk is een schoonmaakazijn veel goedkoper maar dit wordt dan ook puur gebruikt. De Bostik groene aanslagreiniger mag u in de verhouding van 1 op 25 mengen en zal veel langer blijven werken. Uiteindelijk zal het dan ook alleen maar goedkoper zijn.