Terra Milano 10x20x5,2 cm KF

Prijs per m2: 58,25Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 125,82
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Terra Milano 10x20x5,2 cm KF

De Terra Milano 10x20x5,2 cm KF is een mooie donkere gebakken klinker die afwijkt door zijn formaat en facetrand. Een erg mooi product dat in bijna iedere tuin een aanwinst zal zijn. Een bestrating zoals de Terra Milano 10x20x5,2 cm KF geeft uw tuin mooie landelijke uitstraling. De sfeer die u uw tuin wilt geven wordt voor een groot deel bepaald door de bestrating. Het is dus erg belangrijk dat er voldoende aandacht aan deze keuze gegeven wordt.


VOORDELEN VAN DE Terra Milano 10x20x5,2 cm KF

Het gebruik van een gebakken product zoals de Terra Milano 10x20x5,2 cm KF heeft alleen maar voordelen. Het is een geweldige bestrating die ook na vele jaren nog steeds mooi zal zijn. Sterker nog we hebben het hier over een bestrating dat in de loop van de jaren alleen nog maar mooier zal worden. Dit geld zowel voor de steen zelf alsook voor de kleuren. Doordat er alleen maar natuurlijke grondstoffen gebruikt worden zal ook de kleur zeker niet teruglopen.


ALTERNATIEVEN VOOR DE Terra Milano 10x20x5,2 cm KF

Om een alternatief te zoeken voor de Terra Milano 10x20x5,2 cm KF zal niet meevallen. We kunnen natuurlijk de gebakken stenen leveren in verschillende kleuren en in een waalformaat, dikformaat en ook in een keiformaat maar dan houdt het eigenlijk een beetje op. Wel kan het erg mooi zijn om een combinatie te gaan maken van een gebakken klinker met een groot formaat tegel. Kom voor het hele assortiment langs op ons ruim opgestelde showterrein waar we u in alle rust de vele mogelijkheden kunnen laten zien.
 

Slijtvast:
Ja
kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Nee
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja