Terra Genova 10x20x5,2 cm KF

Prijs per m2: 58,25Afname per: 1.54m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 89,71
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Terra Genova 10x20x5,2 cm KF

De Terra Genova 10x20x5,2 cm KF is een gebakken keiformaat die ten opzichte van de andere soorten gebakken klinkers zeker op zal vallen, niet alleen door het formaat maar ook door het aanwezige facet! Een gebakken klinker geeft uw tuin altijd een mooie landelijke uitstraling. Doordat de Terra Genova 10x20x5,2 cm KF voorzien is van een facet is hij ook mooi toe te passen in de iets strakkere tuinen.

VOORDELEN VAN DE Terra Genova 10x20x5,2 cm KF

Het grote voordeel van de Terra Genova 10x20x5,2 cm KF is toch wel zijn duurzaamheid. Er bestaat geen ander soort bestrating die het van de Terra Genova 10x20x5,2 cm KF zal winnen. Ook qua onderhoud is het een bestrating die weinig eisen zal stellen en zelfs met een hoge drukspuit gereinigd mag worden zonder dat de kwaliteit hier iets van zal merken. Als laatste punt is natuurlijk de kleur altijd belangrijk in de wereld van de bestrating maar ook hier scoort de Terra Genova 10x20x5,2 cm KF ver boven alle andere soorten klinkers. Door uitsluitend natuurlijke grondstoffen te gebruiken zal de kleur altijd mooi blijven.

ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Terra Genova 10x20x5,2 cm KF

Als u op zoek bent naar een alternatief voor de Terra Genova 10x20x5,2 cm KF zal dat niet makkelijk zijn. Er bestaat buiten de gebakken bestrating geen ander product dat zo duurzaam is dan dat de Terra Genova 10x20x5,2 cm KF is. U kunt natuurlijk ook even kijken bij de andere soorten gebakken bestrating. Maar nog beter zou het zijn als u eens een bezoekje zou brengen aan ons ruime en overzichtelijke showterrein waar we u in alle rust de vele mogelijkheden kunnen laten zien en samen met u die bestrating uit te zoeken die het best aansluit bij uw wensen.

 

Slijtvast:
Ja
kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Nee
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja