Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm

Prijs per m2: 32,05Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,08
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm

De RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm is een bestrating met een nuancering die erg sprekend is. Vaak is het in deze kleuren zo dat een bestrating snel een betonlook krijgt maar dat is bij de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm zeker niet het geval. Als we daarnaast ook nog kijken naar de mooie golvende structuur van de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm zal uw tuin er altijd levendig uitzien. Een mooi product dat zeker voor een mooie en ook warme sfeer in uw tuin zal gaan zorgen. Deze kleuren zijn ook erg mooi te combineren met antraciet.

Voordelen van de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm

Eén van de grote voordelen die de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm heeft is toch wel zijn deklaag. Deze is gemaakt van een fijne structuur beton waardoor een hydrofobe verwerkt is. Nadat de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm uit de droogkamers komt wordt hij voorzien van een dubbele impregnant. Dit zorgt er samen voor dat we hier gerust kunnen stellen dat we een onderhoudsarme bestrating hebben. 

Alternatieven voor de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm

Als u nog niet helemaal overtuigd bent door de RedSun Smartton Wave SE XXS Matterhorn 60x60x4 cm kunt u ook nog eens kijken naar de variant zonder de golvende structuur of misschien wel de Linea die een klein facet heeft. Komt u er nog steeds niet uit? Kom naar ons showterrein en laat u adviseren welke steen er dan het best aansluit bij de wensen die u heeft. We kunnen dan samen zoeken naar die bestrating die het best bij uw wensen aansluit. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja