GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm

Prijs per m2: 41,50Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 89,64
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm is een mooie licht grijs genuanceerde bestrating met een strakke en moderne uitstraling. Zoals u weet is de bestrating voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer in uw tuin. We zien langzaam de kleuren wat lichter te worden in de tuinen en we zijn dan ook blij dat de MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm toegevoegd is aan deze serie.


Voordelen van de MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm


De MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm heeft een schitterende geborstelde deklaag die voorzien is van een goede coating en gemaakt is van kleurechte mineralen. Dit heeft als voordeel dat ook na jaren de kleur van de MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm nog mooi zal zijn. Het borstelen zorgt ervoor dat de tegel zacht aanvoelt en makkelijk te vegen is. Het reinigen van de MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm wordt weer een stuk makkelijker gemaakt door de geweldige coating die ervoor zorgt dat vocht en vuil veel minder invloed heeft dan op een normale betonbestrating. 


Alternatieven voor de MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm


Toch nog niet helemaal overtuigd door de MBI GeoStretto Plus Elba 60x30x4 cm? Liever een structuur of een facetrand of misschien nog wel andere wensen? Kom naar ons showterrein om de vele mogelijkheden te komen bekijken. Wij maken graag even een ronde met u om uw wensen te bespreken en hierbij dan de juiste bestrating te zoeken. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja