3D tuinontwerp

Een nieuwe tuin aanleggen zal niet uw dagelijks werk zijn. Het is dan ook voor veel mensen moeilijk om van te voren alles op een rijtje te zetten. Er zijn natuurlijk veel dingen die u van te voren moet bedenken en regelen. Met het maken van een 3D tuinontwerp kunnen we u hierheel veel mee uit handen nemen. Als we een 3D tuinontwerp maken wordt uw huis met de bijgebouwen getekend zodat u uw eigen huis met tuin op het scherm heeft staan.


Werkwijze bij het maken van een 3D tuinontwerp

Heeft u op onze website bekeken hoe wij een 3D tuinontwerp maken en wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt éénvoudig een afspraak inplannen door op het kopje 3D tuinontwerp te klikken en een afspraak in te plannen. Bij uw eerste afspraak nemen we door hoe uw kavel is, of er bijgebouwen aanwezig zijn, het type erfafscheiding er is en welke wensen en of eisen u aan uw tuin stelt. Wij zullen dan uw 3D tuinontwerp gaan maken. Als uw 3D tuinontwerp klaar is zullen we deze naar u toe sturen zodat deze rustig bekeken kunnen worden. We zullen altijd meerdere opties sturen zodat u wat ideeën heeft van de mogelijkheden in uw tuin. Als u alles bekeken heeft kunt u een vervolgafspraak maken om uw 3D tuinontwerp te bespreken. In de meeste gevallen passen we alles bij deze afspraak direct aan en gaat u met het juiste ontwerp naar huis.


Kosten 3D tuinontwerp

Wij hebben ervoor gekozen de kosten van een 3D tuinontwerp laag te houden. U kunt op onze website de prijzen terugvinden die we zullen berekenen. Staat de afmeting van uw kavel er niet tussen neem dan gerust even contact op. Natuurlijk zijn het extra kosten die u eerst zult maken maar die u zeker weer zult gaan besparen als u met de aanleg gaat beginnen. Veranderingen tussentijds kosten vaak al vele malen meer dan de kosten van een goed 3D tuinontwerp die wij voor u kunnen maken. 


Voorbeeld 3D tuinontwerpGemak van een 3D tuinontwerp

Ten eerste geeft het uzelf ook een stukje rust als u uw tuin al kunt bekijken voordat hij aangelegd wordt. De investering is te groot om het een teleurstelling te laten worden. Als we de bestelling van de materialen binnen hebben dan zullen wij het ontwerp ook ombouwen naar een werktekening. Voor uzelf heeft u dan een schitterend 3D tuinontwerp maar voor degene die het aan gaat leggen leveren we een mooie gedetailleerde werktekening. Dit bespaart uw hovenier of stratenmaker veel uren voor het uitzetten van de juiste lijnen.


Bestellen van de materialen na het maken van een 3D tuinontwerp

Soms kan het zijn dat de kosten van de tuinaanleg hoger zijn dan begroot. Het grote voordeel van een 3D tuinontwerp is dan dat er wel een compleet plan is wat dan in fases uitgewerkt kan worden. We kunnen een nauwkeurige materialen lijst samenstellen en zo alle kosten inzichtelijk maken. U kunt dan altijd beslissen in hoeveel fases en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Klik hier voor meer informatie over het 3D tuinontwerp

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina