Tuinverlichting

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin hoort natuurlijk ook tuinverlichting. Helaas wordt de tuinverlichting vaak vergeten en moet er later van alles opengebroken worden om alsnog de kabels te kunnen leggen. In de meeste gevallen wordt het straatwerk niet mooier van het herstellen. Trek dus altijd wat extra kabels voor het geval u later meer tuinverlichting wilt hebben omdat het te donker is of om juist nog een mooie boom of struik uit te kunnen lichten. 


Soorten tuinverlichtingStaande lamp LightPro tuinverlichting

Er zijn veel soorten en merken tuinverlichting op de markt. Ook wat betreft de prijzen zult u veel verschillen tegenkomen. We hebben voor u het merk geselecteerd met de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding. Naast de kwaliteit is het bij onze tuinverlichting zo dat er losse glaasjes, lichtbronnen en andere onderdelen te koop zijn. Bij veel dure merken is het zo dat er geen losse onderdelen te koop zijn en als de lamp het niet meer doet deze helemaal vervangen moet worden. Wij kunnen u alle onderdelen los leveren.


Hoeveel tuinverlichting moet u verwerken

Het is natuurlijk niet de bedoeling om teveel licht te gebruiken maar zorg altijd dat er een paar extra stroompunten aanwezig zijn. Het maken van een plan waar en hoe u uw tuinverlichting toe gaat passen is dan ook heel belangrijk. Wij adviseren u om te beginnen met de minimale hoeveelheid om een stuk sfeer in uw tuin aan te brengen. Ook is het belangrijk dat er van te voren bepaald wordt waar u den aandacht op wilt vestigen. Heeft u een mooie overkapping achterin uw tuin die mooi ingericht is? Zorg dan met uw tuinverlichting dat deze er ook juist mooi uitspringt en dat er tussen de woning en de overkapping niet teveel tuinverlichting aanwezig is zodat u de overkapping niet meer ziet.

Spot en wandlamp LightPro tuinverlichting
Aanleggen van tuinverlichting

Onze tuinverlichting mag door iedereen aangelegd worden. Het is een 12V systeem dus er hoeft geen elektricien aan te pas te komen. Het plug en play systeem is voor iedere doe het zelver aan te leggen. Met behulp van de speciale connectoren heeft u altijd een waterdichte verbinding. Het is eigenlijk onmogelijk om deze tuinverlichting verkeerd aan te leggen.


Accessoires bij de tuinverlichting

Bij onze tuinverlichting zijn donker/licht sensoren en timers te koop. Ook kunt u de tuinverlichting in verschillende fases aanleggen die dan allemaal met behulp van een afstandsbediening of zelfs met uw telefoon te bedienen zijn. Door het gebruik van de connectoren kunt u altijd later nog verschillende extra groepen of aparte lampen aankoppelen.

Klik hier voor ons assortiment tuinverlichting

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina