Strakke bestrating

Strakke bestrating kan geleverd worden in verschillende merken, steensoorten, kleuren en formaten. Op dit moment zijn de strakke moderne tuinen erg in trek. Vooral de grijs- en zwart tinten zijn de afgelopen jaren erg populair. Wij geven een overzicht via onze website van de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Kleuren strakke bestrating

Strakke bestrating is er in veel kleuren te koop. Wat betreft de kleur is het wel aan te raden om eerst advies in te winnen voordat u tot de aankoop overgaat. Er zijn verschillende soorten strakke bestrating van beton die met een kleurstof op kleur gebracht zijn. Deze strakke bestrating zal na een aantal jaren een groot deel van zijn kleur inleveren. Wilt u dit niet? We leveren ook verschillende soorten strakke bestrating die voorzien is van een kleurechte deklaag, gecoate bestrating en de keramische tuintegels. Er zijn dus vele mogelijkheden. Kom gerust langs of neem even contact op.

Formaten strakke bestrating

Strakke bestrating wordt aangeboden in veel verschillende formaten. Of u op zoek bent naar een kleine steen van 20x30 cm of gaat voor een tegel van 1x1 meter? Kom langs we hebben ze voor u. Ook in de verschillende formaten strakke bestrating hebben we weer veel keuze in de steensoort.

Onderhoud strakke bestrating

Bijna iedere bestrating zal in meer of mindere maten onderhoud nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de groene aanslag. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten strakke bestrating die we gerust onderhoudsarm kunnen noemen. Gaat u voor de nieuwste trend de keramische tuintegel? Deze mogen we wel onderhoudsvrij noemen. Dit soort tuintegels neemt geen vocht en vloeistoffen op en zal dus veel minder aanslag laten zien.