Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Zo maak je een kleine tuin gezellig D
  • Zo maak je een kleine tuin gezellig C
  • Zo maak je een kleine tuin gezellig B
  • Zo maak je een kleine tuin gezellig A

Zo maak je een kleine tuin gezellig

28 september 2020

Hoe kleiner de tuin hoe groter de uitdaging. Zo ook bij dit ontwerp. Een kleinere tuin kan al snel saai worden, dit kan komen door te weinig variatie en te weinig groen. En natuurlijk kan een kleine tuin ook te druk worden, dit kan komen doordat er te veel elementen toegevoegd worden.

Wij hebben deze tuin rustig gehouden, maar niet saai. In deze tuin stond al een overkapping, dit is erg handig om het grootste gedeelte van de tuin op te vullen. Aan de andere kant van de tuin hebben we een paadje langs de schuur op getekend. Hiertussen hebben we een strook met kunstgras toegevoegd. Om de twee stroken met elkaar te verbinden hebben we staptegels gelegd. Aan de zijkanten van het kunstgras hebben we borders geplaatst. niet te groot, want dan wordt het te druk in de tuin.

De twee lossen stoelen hebben we bij de schuur neergezet, omdat daar de zonkant is. Onder de overkapping hebben we natuurlijk een loungeset staan. Aan de andere kant van het loungeset is er een houtopslag geplaatst om die lege ruimte op te vullen.

In dit ontwerp hebben we dus met leuke elementen de tuin gevuld. Een verhoogde border, een bloempotje, een overkapping met een loungeset en houtopslag, en natuurlijk kunstgras.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!


 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434