Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Voortuin verwerken in de achtertuin C
  • Voortuin verwerken in de achtertuin A
  • Voortuin verwerken in de achtertuin B
  • Voortuin verwerken in de achtertuin D

Voortuin verwerken in de achtertuin

31 augustus 2020

Het is natuurlijk mogelijk om in de voortuin gele getrommelde tegels neer te leggen met getrommelde blokken, en in de achtertuin strakke rode tegels neer te leggen met strakke blokken. Toch komt dit niet veel voor. De meeste mensen kiezen ervoor om eenheid te houden.

In deze tuin hebben klinkers gebruikt voor de oprit. Dezelfde klinkers zijn ook doorgetrokken naar de achtertuin als pad. Voor het terras en voor onder de overkapping hebben we gekozen voor een lichte tegel, voor de extra sfeer is er een rollaag omheen gemaakt van donkere tegels. Langs het huis op (achter en voor) hebben we een strookje split aangebracht. Hierdoor worden de ramen die tot op de grond komen minder snel vies. Ook is het gras wat voorin gelegd is ook achter terug te vinden.

Maar er zijn ook verschillen. Zoals de heg die in de voortuin staat en de schutting die in de achtertuin staat. Maar dit verschil is niet storend, doordat er in de achtertuin hout terug komt van de overkapping en de schommel. Bovendien is hout en groen geen slechte combinatie.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434