Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin C
  • Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin B
  • Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin A
  • Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin D

Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin

01 oktober 2021

De zon draait. Dat weten we allemaal, maar wat als je de hele dag in de zon wilt zitten. De optie staat natuurlijk altijd open om te blijven verhuizen met je stoel. Maar misschien is het ook wel handig om verschillende terrassen te verwerken in de tuin. Maar hoe kun je dat mooi doen in een kleine tuin?

Om te beginnen hebben we bij dit ontwerp tegen het huis aan een terras gelegd. In de hoek staat nog een tuinset onder de veranda. Door een overkapping neer te zetten heeft dit terras een andere functie dan het ‘hoofd’ terras. Verder is de zithoek onder de veranda los gemaakt van de rest door een ander soort tegel te gebruiken. Hierdoor is er van deze zithoek echt een speciale hoek gemaakt en komt de veranda het beste tot zijn recht.

In dit ontwerp is gebruik gemaakt van een verhoogde border. Deze zorgt voor een duidelijke scheiding tussen de 2 zitgedeeltes, zonder onoverzichtelijk te worden. Door lagere beplanting in de bak te poten houden we het geheel luchtig. Zo geeft de verhoogde border extra sfeer.

Verder mogen we de pergola zeker niet vergeten. Doordat deze wat hoger in de tuin staat oogt het niet druk. Doordat het geen ‘lege’ houten balken zijn, maar begroeide balken geeft het nog extra sfeer.

Voor meer voorbeelden van tuinen, of ze nou groot of klein zijn kunnen jullie verder kijken op onze ‘Inspiratiepagina’. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een ontwerp te laten maken. We tekenen dan jullie schuurtje, erfafscheiding en zelfs jullie eigen huis in. Als u nieuwsgierig bent kunt u meer informatie vinden onder het kopje ‘3D tuinontwerp’.
 

Groen geeft sfeer
Groen geeft sfeer. Met deze zin bedoelen we natuurlijk de beplanting. In dit ontwerp is daar op verschillende manieren gebruik van gemaakt....
Een droomtuin
Een droomtuin. Een droomtuin is natuurlijk een heel breed begrip. De een heeft natuurlijk meer eisen dan de ander. Sommige mensen vinden het...
1434