Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Verschillende omheiningen A
  • Verschillende omheiningen D
  • Verschillende omheiningen C
  • Verschillende omheiningen B

Verschillende omheiningen

28 december 2020

Misschien ken je het wel. Je koopt een prachtig huis en als je aan de tuin toe bent kom je erachter dat je te maken hebt met drie buren, die ook nog eens alledrie andere wensen hebben voor de omheining! Hoe los je dit op een leuke, speelse en mooie manier op?

Bij deze tuin hebben we met verschillende materialen en kleuren gewerkt. Grijze steenkorven passen eigenlijk overal bij. Deze hebben we aan de linkerkant geplaatst. Daar aansluitend op staat bamboe. Dit heeft ook een neutrale kleur en kan wat vergrijzen. Aan de rechterkant staat een blanke schutting van hout met een betonrand die antraciet is. Zo komen alle kleuren terug en word het een gezellig geheel!

Landelijke, ruime en speelse tuin
Deze tuin is qua maat redelijk gemiddeld. Waar je vaak een langwerpige tuin ziet in nieuwe wijken, heeft deze tuin juist een wat vierkantige vorm....
Onderhoudsvriendelijke, ruime tuin
De wens van deze klanten was om zo veel mogelijk ruimte te hebben om te schuiven met tuinsets en stoelen. Het ontwerp wat we hebben gemaakt, was...
1434