Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Vaste elementen verwerken B
  • Vaste elementen verwerken C
  • Vaste elementen verwerken D
  • Vaste elementen verwerken A

Vaste elementen verwerken

29 juli 2022

Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling. Nu werd het tijd om de tuin opnieuw te doen en dus lieten ze een ontwerp maken.

De bomen moesten dus hoog blijven (een kluit van deze grootte is lastig verplaatsen). Dus er moest een border om de bomen. Om de hoogte te breken hebben we er omheen met lagere borders en bankjes gewerkt. Het bankje komt weer terug aan de andere kant, zodat je tegenover elkaar kunt zitten. De pergola's zijn geplaatst zodat er ruimte is om twee hangmatten op te hangen. 

Het kunstgras maakt de tuin mooi groen en fris. Door de borders creeër je mooie hoekjes en zijn er echt verschillende gedeelten in de tuin.

Door een lichte (keramische) tegel te gebruiken lijkt de tuin ruimer en frisser.

Moderne tuin met speelse eyecatchers
Heeft u de staptegels al gezien? Gewoon met het zelfde materiaal als de terrassen, maar even lekker speels door het gras heen. En heeft is...
Warme, moderne tuin
Wanneer we deze tuin binnenkomen zien we allerlei gave eyecatchers! We lopen ze even langs. Als eerste zien we een stukje kunstgras...
1434