Tuin voor het hele gezin!
22 september 2022

Een prachtige landelijke tuin wat perfect past bij de stijl van het huis. 

Deze klant heeft 3 prachtige jongens die graag buiten spelen. Ze houden van bouwen, timmeren enz en kunnen lekker uit hun dak gaan buiten. Nu de tuin opnieuw word aangelegd moet er natuurlijk we voldoende gelegenheid zijn om helemaal los te kunnen! Daarom is er voor de garage een stuk overdekt waar de boys lekker kunnen knutselen.

Als we verder de tuin in lopen zien we een aluminium serre met een fijne loungehoek. Omdat de achterdeur nu meteen in de woonkamer uitkomt hebben we een soort klompenhok achter de serre gemaakt, zodat er een halletje ontstaat waar de schoenen uit kunnen en de jassen kunnen hangen. 

Maar met alleen een stukje om te knutselen voor de kinderen zijn we er natuurlijk nog lang niet! Achterin de tuin hebben we een trampoline geplaatst waar de boys lekker los kunnen gaan met kunstjes. En achter de garage zien we nog een echt mancave met barretje zodat ze als ze wat ouder worden een eigen plek hebben om lekker met vrienden te chillen.

Ook de dieren moesten natuurlijk een plekje krijgen. Daarom hebben we het kippenhok op een mooie opvallende plek geplaatst en hoe gaaf is de stijl van het hok! Ook de konijntjes hebben een mooi eigen plekje met een buiten rennetje zodat ze alle ruimte hebben voor een heerlijk leventje.