Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tuin geschikt voor kinderen en volwassenen C
  • Tuin geschikt voor kinderen en volwassenen D
  • Tuin geschikt voor kinderen en volwassenen B
  • Tuin geschikt voor kinderen en volwassenen A

Tuin geschikt voor kinderen en volwassenen

02 november 2020

Een tuin is al snel geschikt voor volwassenen, de ene is natuurlijk eerder tevreden met zijn tuin dan de andere, maar als we eerlijk zijn houden we toch allemaal wel van een beetje gezelligheid.

Deze tuin is gezellig. Dit hebben we voor elkaar gespeelt door planten toe te voegen in verhoogde borders. Door die verhoogde borders komt er ook meer diepte in de tuin.

Om de tuin kindvriendelijk te maken is niet alleen aan een zandbak gedacht. Op de stukken kunstgras die in de tuin verwerkt zijn kan ook goed gespeeld worden. Maar niet alleen de speelruimte zorgt ervoor dat deze tuin geschikt voor kinderen is.

De tegels die verwerkt zijn op het terras zijn keramische tegels. Deze tegels nemen geen vocht en vuil op. Laat iemand dan wat drinken vallen, dan zit er niet meteen een vlek in de tegel, maar is er nog genoeg tijd om het drinken weg te halen. (En voor de volwassenen is dat natuurlijk ook handig.) De groene aanslag die overal op voor kan komen is ook zeer makkelijk te verwijderen. Kortom deze tegel is zeer onderhoudsarm.

Gaan we dus kijken naar deze tuin dan zien we elementen voor de kinderen zoals een zandbak kunstgras en de onderhoudsvriendelijke tegels. Dit laatste punt geld natuurlijk ook voor de volwassenen en de terrassen zijn er ook voor hen. Kortom dit is een tuin die geschikt is voor kinderen en volwassenen.

Als u moeite heeft met het ontwerpen van uw eigen tuin vinden wij het een mooie uitdaging om u daarbij te helpen. Het is heel simpel, u hoeft voor de eerste afspraak alleen naar het kopje ‘3d tuinontwerp’ te gaan hier vind u de agenda van de ontwerpster en meer informatie over het laten ontwerpen. Kies simpelweg een tijdsblok, vul de gegevens in de eerste afspraak is gepland. Bij die eerste afspraak kan het ontwerp van uw droomtuin beginnen!

 


 

Sfeer in een grote tuin brengen
In een grote tuin is het soms lastig om sfeer te creeëren. Vaak word een tuin minder onderhoudsvriendelijk, omdat er met meer planten en bomen...
Rustig, maar levendige tuin
Een tuin wordt leuk gemaakt door een border met planten erin, een mooi gazon en misschien wel een pergola. Maar als er teveel in gezet wordt, dan...
1434