Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tuin aan het water met hoogteverschil D(1)
  • Tuin aan het water met hoogteverschil A(1)
  • Tuin aan het water met hoogteverschil B(1)
  • Tuin aan het water met hoogteverschil C(1)

Tuin aan het water met hoogteverschil

01 juni 2020

Deze prachtige tuin is gelegen aan het water.

Een praktische oplossing voor het opvangen van de wind tegen de schutting is de pergola. Deze siert de tuin en verstevigd de schutting bij harde wind. 

De vlonder is ontworpen met keramische tegels. Deze tegels hebben een houtstructuur en hebben een afmeting van 120x30x2 cm. Door deze afmeting en deze structuur krijg je een prachtige vlonder die ook nog eens veel meer onderhoudsvriendelijk is dan een gewone vlonder!  

Het hoogteverschil hebben we opgevangen door stapelblokken 60x15x15 cm. Hier is een muur van gemaakt (op een bepaalde stapelmanier) zodat dit stevig genoeg is om de rest van de tuin op te vangen. De muur is bekleed met dezelfde keramische planken als waar de vlonder mee is gemaakt, zo krijg je een prachtig geheel!

Groene tuin met verrassende hoekjes
Een hoekwoning met een prachtige ruime tuin. In het huis bevind zich een praktijkruimte. Daarom was de wens om voor de praktijkruimte een terrasje...
Hondvriendelijke tuin creëeren
De eigenaar van deze tuin wil graag in de toekomst een hondje kopen. Ze wil het hondje de mogelijkheid geven om, ook als er niemand thuis is,...
1434