Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Strakke tuin met praktisch groen A
  • Strakke tuin met praktisch groen D
  • Strakke tuin met praktisch groen B
  • Strakke tuin met praktisch groen C

Strakke tuin met praktisch groen

30 juni 2021

Deze tuin is praktisch en groen ontworpen.
We zien in de voortuin vooral split om het onderhoudsvriendelijk te houden. Om het te breken hebben we twee boompjes ingeplant, zodat er toch wat leuks gebeurd in de tuin. Het split aan de zijkant van het huis is tegen het opspatten van het water tegen de gevel.

In de achtertuin vinden we tegen het huis een terras met 60x60 betontegels. De tegels zijn voorzien van een hydrofoob en een impregnant, dit zorgt ervoor dat de tegel minder vocht en vuil opneemt en minder snel groen word. Achterin de tuin vinden we een verhoogd terras. De tegels die daar zijn gebruikt hebben een houtnerfstructuur. Zo creeër je het idee van een vlonder, maar heb een je een onderhoudsvriendelijk, keramisch terras. Een keramische tegel neemt geen vocht op, krast niet en vlekt niet.

Voor de rest hebben we de tuin wat groener gemaakt door borders en bomen. De leilindes zorgen voor privacy in de achtertuin.

Ruime tuin zonder gras
Heeft u ook een ruime tuin, maar wilt u deze niet invullen met (kunst)gras? Ook dan kunnen we er nog een heel gezellige tuin van maken! De meest...
Praktische, open tuin
Deze tuin is praktisch en open ingericht. Ook is de tuin onderhoudsvriendelijk door de materialen. Zo hebben we gekozen voor een gebakken klinker...
1434