Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Sfeer in grote tuin brengen A
  • Sfeer in grote tuin brengen B
  • Sfeer in grote tuin brengen C
  • Sfeer in grote tuin brengen D

Sfeer in een grote tuin brengen

13 november 2020

In een grote tuin is het soms lastig om sfeer te creeëren. Vaak word een tuin minder onderhoudsvriendelijk, omdat er met meer planten en bomen gewerkt moet worden om er gezelligheid in te krijgen. Toch hebben we hier geporbeerd de tuin onderhoudsvriendelijk, functioneel en sfeervol te maken. Dit hebben we onder andere gedaan door kleine plantenstroken toe te voegen en de hoogte in te werken met pergola's. Ook de haagjes werken mee aan sfeer in de tuin, die het geheel ruimtelijk, maar groen laten zijn.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

Praktisch en gezellig indelen
Vaak heb je bij een kleine tuin nog steeds veel wensen. Deze proberen we altijd te verwerken in de tuin. De klant wilde graag een border met...
Tuin geschikt voor kinderen en volwassenen
Een tuin is al snel geschikt voor volwassenen, de ene is natuurlijk eerder tevreden met zijn tuin dan de andere, maar als we eerlijk zijn houden...
1434