Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Ook een grote tuin kan gezellig zijn A
  • Ook een grote tuin kan gezellig zijn D
  • Ook een grote tuin kan gezellig zijn B
  • Ook een grote tuin kan gezellig zijn C

Ook een grote tuin kan gezellig zijn

14 augustus 2020

Een grote tuin is soms lastig om gezellig te maken, te grote lappen gras, of een te groot terras. Wij maken een grote tuin gezellig op de volgende manier.

Tegels hebben veel invloed op de gezelligheid van een tuin. Pak je grijstinten of ga je voor aardetinten. Ga je voor strakke tegels of minder strakke tegels. In deze tuin zijn wij niet alleen in de grijstinten gebleven, maar we hebben hier ook geel genuanceerde tegels gebruikt voor het terras. Voor de paden gebruiken we wel antraciete klinkers om te zorgen voor een mooi contrast. In een strakke tuin worden de paden recht gemaakt. Om het strakke te breken hebben we ervoor gekozen om sommige paden juist schuin te maken. Ook aan het grote terras hebben we een schuine kant gemaakt. Voor de verhoogde borders hebben we gekozen voor een splitton pallisade (een getrommeld blok), dit ook weer om het gezelliger/speelser te maken.

Planten maken de tuin in zijn geheel af. Door planten in de tuin te poten krijg je veel meer sfeer. In deze grote tuin hadden we veel ruimte om planten toe te voegen, dit hebben we dan ook gedaan. Om het zicht op de oprit meer sfeer te geven hebben we een Japanse esdoorn geplaatst. Aan de linkerkant van het looppad hebben we een groot bloemenveld geplant met in het midden een beetje split. Naast de terrassen en naast de looppaden hebben we ook bloemen toegevoegd. En natuurlijk is de rand aan het water niet over het hoofd te zien.


Eenvoudig, maar toch een sfeervolle tuin
Deze tuin is opgebouwd uit een paar vakken. Twee terrassen, een gazon en een paar paden. Maar juist deze simpele opbouw kan zorgen voor iets...
Mooie combinaties verwerken in een tuin
Een mooie tegel uitzoeken is soms nog niet eens het moeilijkste wat er is. Maar een tegel uitzoeken die ook bij de rest van de tuin past, wordt...
1434