Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Ook de voortuin is belangrijk A
  • Ook de voortuin is belangrijk C
  • Ook de voortuin is belangrijk B

Ook de voortuin is belangrijk

28 augustus 2020

De voortuin heeft invloed op hoe je je huis ziet. Is het huis landelijk en de tuin modern, dan klopt het totaalplaatje niet meer.

Langs het raam hebben we een paadje gemaakt. Dit is makkelijk om een trapje neer te zetten, zodat je je ramen goed kunt zemen. Vooraan de tuin is er een haag geplaatst om een duidelijke scheiding te maken tussen de gemeentestoep en de tuin. Voor de cortenstaal bakken zijn bloemenperkjes te zien. Om de bakken en perkjes hebben we Japans split ingetekend. Om op ooghoogte ook meer groen te krijgen hebben we kleine bomen geplant. Vanuit binnen kan er langs de stammen op gekeken worden, zodat het uitzicht in tact blijft.

Het huis is strak, de tuin is ook strak maar toch gezellig. Ze passen bij elkaar en dus vormen ze samen een mooi geheel.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!


Voortuin verwerken in de achtertuin
Het is natuurlijk mogelijk om in de voortuin gele getrommelde tegels neer te leggen met getrommelde blokken, en in de achtertuin strakke rode...
Eenvoudige tuin met modern vleugje
Een border, tegels, grind en pergola’s zijn vrij eenvoudige elementen in een tuin. Maar als ze goed gecombineerd worden levert het een prachtig...
1434