Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Mooie combinaties verwerken in een tuin B
  • Mooie combinaties verwerken in een tuin D
  • Mooie combinaties verwerken in een tuin C
  • Mooie combinaties verwerken in een tuin A

Mooie combinaties verwerken in een tuin

10 augustus 2020

Een mooie tegel uitzoeken is soms nog niet eens het moeilijkste wat er is. Maar een tegel uitzoeken die ook bij de rest van de tuin past, wordt alweer een stukje moeilijker. Als de muur of schutting zwart is, is het mooi om een lichtere tegel te nemen, zodat je een mooi contrast hebt. Is de muur licht, dan is het mooi om een donkere tegel te nemen. wij hebben gekozen voor een beige tegel. Deze past mooi bij de rode gevelsteen. Voor de paden hebben we gekozen voor een donkere klinker. Deze geeft weer een mooi contrast tussen tegel en pad.

Natuurlijk zijn er ook planten te vinden. We hebben witte planten, die vrijwel overal bijpassen. Ook staan er wat blauwgekleurde planten tussen. De haag zorgt voor een mooi groen geheel en het optimale tuingevoel.

De pergola zorgt voor een afscheiding tussen voor- en achtertuin. Een mooie groene afscheiding, doordat de pergola is begroeid met een klimplant (druif).

Om alles echt af te maken is er nog een lamp onder de overkapping en bij de voordeur opgehangen om 's avonds ook een stuk sfeer te laten zien.


 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434