Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Moderne tuin met weinig onderhoud C
  • Moderne tuin met weinig onderhoud D
  • Moderne tuin met weinig onderhoud B
  • Moderne tuin met weinig onderhoud A

Moderne tuin met weinig onderhoud

31 juli 2020

De opdrachtgevers van dit ontwerp wilden graag een onderhoudsvriendelijke tuin.

Dit hebben wij gerealiseerd. Keramiek is een onderhoudsvriendelijke tegel doordat het geen vocht en vuil opneemt. Ook split heeft weinig onderhoud nodig. Om de ramen die de grond raken beter te beschermen tegen opspattende regendruppels, hebben we ook een randje split langs het huis gelegd. En natuurlijk om de tuin echt tuint te maken hebben we er beplanting in gepoot. Maar niet te veel anders moet er nog te veel naar omgekeken worden.

De kleurstelling hebben we in de grijstinten gehouden, zodat het bij het huis past. De haag is laag zodat het uitzicht niet belemmerd wordt. We hebben twee terrasjes toegevoegd. Een terras met een tuin set waar makkelijk aan gegeten kan worden en een terras waar het gezellig is om bijvoorbeeld koffie te drinken. Deze twee terrassen zijn verbonden met staptegels om het geheel speels te houden. Ook zijn er pergola’s geplaatst voor de extra sfeer.


 

Gezellige tuin met hoogteverschil
In deze gezellige tuin was onze uitdaging om een hoogteverschil van 30 centimeter op te vangen. Dit kun je natuurlijk doen door met verschillende...
Kleurrijke tuin met een verhoogd terras
Om een landelijke tuin te creëren hebben we hebben we gekozen voor een gebakken klinker, gecombineerd met een grote tegel met een...
1434