Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Moderne tuin met verrassende vormen A
  • Moderne tuin met verrassende vormen B
  • Moderne tuin met verrassende vormen C
  • Moderne tuin met verrassende vormen D

Moderne tuin met verrassende vormen

03 april 2020

De wensen van de klant waar deze tuin bij hoort, hadden zelf al een ontwerp gemaakt. Ze liepen vast op de rechte lijnen die ze hadden getrokken. Het liefst wilden ze wat minder strak, iets speelser dus. Door met het terras aan het huis te spelen en het trapsgewijs af te laten lopen, komt de eerste speelse lijn al in de tuin. Gaan we wat verder de tuin in, dan zien we een pad dat schuin naar de overkapping loopt. Voor de overkapping hebben we een terrasje gemaakt dat 45 graden schuin loopt op het huis. Deze hebben we met CeoCermica tegels met patroon gemaakt, hoe leuk is dat! Zo kun je met allerlei vormen, planten en decoratie spelen!

We proberen aan alles te denken in het ontwerp en het zo persoonlijk mogelijk te maken. Als we weten welke auto u heeft, tekenen we die vaak in. Als u een huisdier heeft en wij kunnen het dier ook maken, tekenen we die ook in! Dierverblijven enz. denken we ook aan!

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434