Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Moderne tuin met een prachtig uitzicht D
  • Moderne tuin met een prachtig uitzicht C
  • Moderne tuin met een prachtig uitzicht B
  • Moderne tuin met een prachtig uitzicht A

Moderne tuin met een prachtig uitzicht

18 september 2020

Bij dit moderne huis kwam niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een uitdagende tuin. In deze kleine tuin moest een vlonder gemaakt worden, waar gezeten kan worden. ook moest er een overkapping in voor komen. Een plek voor de planten zijn ook belangrijk, dus die hebben we ook gemaakt. En als laatste is er nog een plaats gecreëerd voor een strookje kunstgras.

Aan de voorkant langs het huis op is een strookje split ingetekend, met daarin wat grassen. Natuurlijk is de voordeur bereikbaar via een paadje van tegels. Naast het huis is een aluminium carport geplaatst met daaronder antraciete klinkers. 

Eenmaal in de achtertuin komen we op een paadje die naar de serre leid. Om bij de vlonder te komen moet er door de serre gegaan worden. Het enorme hoogteverschil dat we tegen zijn gekomen zorgt voor de keuze om de tuin te verdelen in lagen. De vlonder ligt het laagst, dan krijgen we het kunstgras. De border en de overkapping met daar omheen een strookje split is het hoogste punt in de tuin.

In deze moderne achtertuin is natuurlijk het prachtige uitzicht over het water niet over het hoofd te zien.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!


Strakke tuin met leuke hoekjes
Elke tuin heeft wel iets unieks, de één meer dan de ander. Deze tuin heeft een paar hoeken die leuk opgevuld of erg handig zijn. ...
Eenvoudige, maar frisse tuin
Donkere kleuren zoals antraciet kunnen heel mooi staan, maar op een kleine tuin kan het snel te overweldigend worden. In dit ontwerp is er dan ook...
1434