Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Moderne tuin aan het water A
  • Moderne tuin aan het water C
  • Moderne tuin aan het water B
  • Moderne tuin aan het water D

Moderne tuin aan het water

30 augustus 2021

Tuinaarde neemt vaak een groot gedeelte in beslag. Met een gazon en terras is eigenlijk het grootste gedeelte gevuld, maar het blijft allemaal vlak. Doordat er in dit ontwerp gebruik gemaakt is van een verhoogde border, pergola’s (begroeid met klimplanten), bomen en zelfs een stukje hoogteverschil komt er meer sfeer op verschillende niveaus van de tuin.

Over niveaus gesproken, aan de achterkant van de tuin is een trap gecreëerd naar de vlonders. En ook de planten naast de treden zorgen voor dat extra stukje gezelligheid. Verder stappen we even van het enorme strakke af met de trap, maar niet teveel zodat het nog wel bij het geheel past.

In deze tuin zijn keramische tegels gebruikt. Deze tegels hebben verschillende voordelen. Ten eerste zou het geen vocht en vuil opnemen. Dit zorgt ervoor dat deze tegel een stuk minder snel groen word. Ook houden keramische tegels hun oorspronkelijke kleur en krassen ze bij normaal gebruik niet.

Als u nog niet weet hoe u de tuin wilt indelen (of het nog niet zeker weet), dan willen we daar graag een handje bij helpen. Ook u kunt namelijk een 3D ontwerp laten maken. Kijk voor meer informatie bij het kopje 3D tuinontwerp.

 

Alles voor een gebruiksvriendelijke tuin
Een tuin kan natuurlijk heel mooi zijn. Maar wat maakt een tuin gebruiksvriendelijk? Zijn het gigantische looppaden, of juist een stuk gras,...
Zon, tuin en water
Een prachtig huis aan het water. Daar hoort natuurlijk een mooie, groene tuin bij!  In deze tuin hebben we gewerkt met strakke vormen...
1434