Moderne, sfeervolle achtertuin
18 november 2022

Deze tuin is modern ingericht. Maar toch heel levendig. Door het gebruik van de Wit gestucte bloembakken en vijver, de strakke grijs genuanceerde tegels, en het antraciete split voor de afwerking krijgt deze tuin de moderne eigenschappen. En hoewel dit natuurlijk heel mooi is zijn het de kleuren die uiteindelijk het leven in de tuin hebben gebracht. Denk hierbij aan de schutting, daarbij ook de blank houten palen van de overkapping. Maar vooral de beplanting.

Let bij de kleurstelling ook eens op de combinatie van de kleuren van de tuin gecombineerd bij de kleuren van de tuin. De witte bloembakken komen mooi overheen met het grootste gedeelte van de muur van de begaande grond. Voor het stukje contrast is er gebruik gemaakt van donker split. Ook dit komt weer voor in het huis, in dit geval hebben we het dan natuurlijk over de onderste rand van het huis.

Verder is er gebruik gemaakt van een paar keramische ‘Woodlook’ tegels. Dit komt weer mooi terug bij het hout van de overkapping en schutting en brengt nog dat extra stukje contrast en kleur (dus sfeer) in de tuin. Natuurlijk is er voor de late Modavonden sfeerverlichting gebruikt om de boompjes die in de tuin staan uit te lichten.