Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Moderne, onderhoudsvriendelijke tuin C
  • Moderne, onderhoudsvriendelijke tuin D
  • Moderne, onderhoudsvriendelijke tuin B
  • Moderne, onderhoudsvriendelijke tuin A

Moderne, onderhoudsvriendelijke tuin

20 mei 2020

In deze tuin hebben we met keramische tegels gewerkt. Deze tegels vlekken en krassen niet. Qua onderhoud zijn ze zeer gemakkelijk. Je kunt ze zuigen en zelfs dweilen. Omdat de tegels buiten gebruikt worden hebben ze een hogere anti-slip waarde dan de keramische tegel die je binnen zou leggen.

Door met kunstgras en keramiek te werken is er weinig onderhoud in de hele tuin. Er zijn wat kleine plantenstroken, zodat er toch het optimale tuingevoel is. Door met boompjes te werken, haal je de vlakte weg en heb je ook naar boven veel groen. 

Bij het terras waar het tuinset staat, hebben we gewerkt met een decor tegel. Dit is een keramische tegel waar een print op is gemaakt. Deze zijn erg leuk om te gebruiken als ''vloerkleed'' tussen andere, effen tegels in.

We hebben een houtopslag gemaakt van U-elementen. Deze worden op een bepaalde manier gestapeld, zodat er een super speels hoekje word gecreëerd in de tuin.

De verlichting maakt de tuin helemaal af. In de avond kun je hierdoor nog prima buiten zitten en genieten van het groen.

Wilt u ook een 3D Tuinontwerp? Wij helpen u graag verder en hebben er nu al zin in om ook u enthousiast te maken en straks uw droomtuin te ontwerpen!

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434