Moderne nieuwbouwtuin
20 april 2023

Iedere tuin is weer een uitdaging om te ontwerpen. De ene is lastiger dan de andere, de ene klant heeft meer wensen dan de andere en zo is het ontwerpen altijd weer een geweldig puzzeltje!

Deze tuin in ligt aan een prachtige nieuwbouwwoning in een hele nieuwe wijk in Elspeet. Het is een smalle, diepe tuin met een fors hoogteverschil. 

En zoals iedereen, had ook deze klant wensen. Een wens was bijvoorbeeld een mooi terras aan huis en een lounge gedeelte achterin de tuin. Werken met lichte moderne kleuren en strakke lijnen. Ook een pergola vonden ze beide heel leuk! Juist omdat deze wat hoogte geeft in de tuin en je er natuurlijk een mooie hangstoel in kunt hangen! 

Om de tuin te breken hebben we gebruik gemaakt van borders. De border bij het terras aan huis vangt zo ook mooi het hoogteverschil op en zo kun je met een mooie trap niveauverschil maken in de tuin. Om de zwarte schutting wat te breken hebben we gebruik gemaakt van wat plantjes en kleine boompjes. Dit geeft weer hoogte, maar vooral een heleboel gezelligheid!

Denkt u er ook over om ons een ontwerp te laten maken? Neem gerust contact op, we helpen u graag! Grote tuinen, kleine tuinen, brede, smalle, alle soorten en maten zijn mogelijk! Tot snel!