Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Lange, smalle tuin

Lange, smalle tuin

18 mei 2022

Deze week mochten we weer een ontwerp afronden. Een prachtig opgeknapt huis met een smalle tuin er omheen. Er zijn verschillende dingen die opvallen. Als eerste de prachtige (verplaatsbare) buitenkeuken die in een kast is gebouwd. In de avond word deze verlicht door spots die bovenin de kast zijn gemonteerd. Aan het huis zien we een pergola met schaduwdoek. De wens van de klant was eigenlijk een overkapping, maar dit kon niet omdat alles wat bebouwd mocht zijn al bebouwd is. Deze pergola is dus een perfecte oplossing om toch schaduw te creëren! Aan de zijkant van het huis staat een grote trampoline. De bedoeling is dat als de kinderen straks niet meer springen dat het gat van de trampoline word omgetoverd tot een prachtige vijver. Achter de trampoline hebben we nog een strook beplanting geplaatst om zo de tuin af te sluiten met groen.

Heeft u ook een lange, smalle tuin? Of heeft u juist een hele brede tuin? Heeft u een rechtlopende tuin... Of heeft u een tuin met veel schuine lijnen? Wat voor vorm uw tuin ook heeft, wij denken graag met u mee! Een afspraak maken kan via www.tsdtuinontwerp.nl. Zien we u snel?

 

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434