Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Landelijk of modern B
  • Landelijk of modern A
  • Landelijk of modern C
  • Landelijk of modern D

Landelijk of modern?

23 november 2020

Is deze tuin landelijk of modern?
Wij hebben er een mix van gemaakt! Door de paden in golven te laten lopen en ze met gebakken waaltjes te leggen maak je een landelijke indruk in de tuin. Door strakke pergola's en grindkorven te gebruiken haal je strakke (moderne) lijnen in de tuin. Ook de trap is strak, maar de waaltjes maken het weer speels en landelijk.
Ook in de avond is deze tuin mooi door de verlichting die is aangebracht.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

Sfeervolle open tuin
De achterzijde van deze tuin grenst aan een meertje. Het uitzicht moest daarom natuurlijk behouden worden! Toch wilde de klant de tuin gezellig...
Kindvriendelijke, sfeervolle tuin
Dit ontwerp was al uitgewerkt door de klant in 2D. Wij hebben het in 3D uitgewerkt en wat toevoegingen gegeven zodat we samen kwamen op een...
1434