Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Kleuren van het huis ook in de tuin A
  • Kleuren van het huis ook in de tuin B
  • Kleuren van het huis ook in de tuin C
  • Kleuren van het huis ook in de tuin D

Kleuren van het huis ook in de tuin

25 mei 2020

Als je een grote kavel hebt, en op zo een mooie plek, kan een stralende tuin natuurlijk niet ontbreken!

Door de borders wit te stucken, haal je de kleuren van het huis weer helemaal terug in de tuin. Doordat er met wit word gewerkt, krijg je een moderne, frisse uitstraling. Door met paarse en groene planten te werken, krijg je prachtige effecten in de tuin. Het split en de tegels maken het contrast. Ook in deze tuin kan de verlichting natuurlijk niet ontbreken. Door met LED strips onder de zwembadrand te werken, creëer je een luxe uitstraling.

Om de kavel heen is veel bebossing. Er valt veel blad en vooral naaldbomen zijn hier een probleem. Door met keramische tegels te werken hebben we geen probleem meer. Deze tegels vlekken niet, krassen niet en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Keramiek bestaat in allerlei soorten, maten en structuren.

Hondvriendelijke tuin creëeren
De eigenaar van deze tuin wil graag in de toekomst een hondje kopen. Ze wil het hondje de mogelijkheid geven om, ook als er niemand thuis is,...
Hoogteverschil en plaats overkapping bepalen
In deze tuin zit een fors hoogteverschil van 30 cm. In de oude situatie liep het pad af naar beneden. De wens van de klant was om een overkapping...
1434