Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Kindvriendelijke, sfeervolle tuin D
  • Kindvriendelijke, sfeervolle tuin C
  • Kindvriendelijke, sfeervolle tuin B
  • Kindvriendelijke, sfeervolle tuin A

Kindvriendelijke, sfeervolle tuin

20 november 2020

Dit ontwerp was al uitgewerkt door de klant in 2D. Wij hebben het in 3D uitgewerkt en wat toevoegingen gegeven zodat we samen kwamen op een kindvriendelijke en vooral sfeervolle tuin! Door fleurige bloemen en planten te gebruiken creeër je natuurlijk al sfeer, maar ook de plek van de planten is belangrijk. Door hoogtverschillen in de tuin te maken met buhulp van een overkapping, pergola en borders, maak je de tuin nog sfeervoller en is overal waar je kijkt wel iets te zien. Om het terras hebben we een lijst gemaakt met een andere kleur en een andere maat tegel. Deze tegel hebben we ook gebruikt voor het pad. 

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

Landelijk of modern?
Is deze tuin landelijk of modern? Wij hebben er een mix van gemaakt! Door de paden in golven te laten lopen en ze met gebakken waaltjes te...
Praktisch en gezellig indelen
Vaak heb je bij een kleine tuin nog steeds veel wensen. Deze proberen we altijd te verwerken in de tuin. De klant wilde graag een border met...
1434