Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Hoekjes en vormen in de tuin D
  • Hoekjes en vormen in de tuin C
  • Hoekjes en vormen in de tuin B
  • Hoekjes en vormen in de tuin A

Hoekjes en vormen in de tuin

06 augustus 2021

Een rustige, prikkelarme tuin met gezellige hoekjes en wat zachte vormen. In deze tuin hebben we gekozen voor rust qua materiaal. Eén soort tegel om de hele tuin mee te maken. Veel rechte vormen, maar om het wat zachter te laten ogen een mooie ronding met een meerstemmige boom. Om nog wat hoogte te creëren hebben we gebruik gemaakt van pergola’s, bamboeplanten en verhoogde borders.

Aan het huis vinden we een terrasoverkapping met glazen wanden. In een aluminium overkapping kun je heel vroeg in het jaar al zitten tot heel laat in het najaar. Als je een kacheltje aanschaft kun je zelfs midden in de winter genieten van de tuin!

Romantische tuin
Deze klant kwam aan met een 2D ontwerp die voor haar was gemaakt, maar ze was er nog niet helemaal blij mee. De vormen die werden gebruikt pasten...
Wij willen een ''aparte '' tuin
In deze tuin moest iets gebeuren. Niet iets gebeuren in de zin van werk, maar iets gebeuren in de zin van steeds weer nieuwe dingen ontdekken in...
1434