Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Groene, maar toch onderhoudsvriendelijke tuin A
  • Groene, maar toch onderhoudsvriendelijke tuin B
  • Groene, maar toch onderhoudsvriendelijke tuin C

Groene, maar toch een onderhoudsvriendelijke tuin

07 september 2020

‘Groen maakt de tuin.’ Tegels zijn natuurlijk belangrijk. Maar beeld eens een tuin in met alleen tegels, schuttingen en misschien zelfs borders. De echte gezelligheid krijg je op het moment dat de bloemen geplant worden. Planten en bloemen hebben natuurlijk onderhoud nodig. Sommige van ons vinden het fijn om in de tuin te werken, de andere weer niet. Maar hoe krijg je de tuin toch groen met weinig onderhoud?

Om te beginnen hebben we kunstgras gebruikt in deze tuin. Kunstgras wordt tegenwoordig gemaakt van goede kwaliteit. De verschillen zitten meestal in hoe het eruit ziet. Wel of geen mos draadje, hoge of lage polen en hoeveel steken er in een vierkante meter zitten. De een ziet er echter uit dan de ander. Voor weinig onderhoud in de tuin is kunstgras een goede vervangen van het echte gras. Verder zijn er kleine borders in de tuin verwerkt, wat niet extreem veel onderhoud nodig heeft.

En natuurlijk geeft de tuinverlichting ’s avonds extra sfeer. De spots die de boompjes verlichten en de decklights voor in het terras.
 Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

Kleurrijke, kleine tuin
Als er een tuin ontworpen wordt, zijn er soms verschillende dingen die voor of juist niet voor moeten komen. Soms willen de eigenaren van de tuin...
Een kavel, verschillende opties
De meeste mensen veranderen hun tuin niet zo vaak, maar als het gebeurt is het natuurlijk wel mooi als het in één keer goed gebeurt. Maar...
1434