Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Groen geeft sfeer B
  • Groen geeft sfeer C
  • Groen geeft sfeer A
  • Groen geeft sfeer D

Groen geeft sfeer

08 oktober 2021

Groen geeft sfeer. Met deze zin bedoelen we niet alleen de kleur groen, maar ook de beplanting. In dit ontwerp is daar op verschillende manieren gebruik van gemaakt.

Het mooiste is om een combinatie te vinden tussen de bloemen en de bestrating. Voor ieder persoon is deze mix weer anders. De een wil veel bestrating, en de ander juist weinig. Ook de grote van de tuin kan in deze keuze een rol spelen.

In dit geval is er voor veel beplanting gekozen. Er zijn 3 verschillende manieren gevonden hoe dit is toegevoegd.

De losse bloempotten op de 2 terrassen. Een voordeel van een losse bloempot is dat het vrij makkelijk verplaatst kan worden. Het is echter wel belangrijk dat deze potten niet direct op de bestrating staan, en kan dan namelijk uitslag ontstaan onder de pot. Dit is te voorkomen door de pot op bijvoorbeeld latjes te zetten.

De tweede manier is de verhoogde border. Hiermee breken we het geheel door een stukje de hoogte in te gaan. Dit geeft extra sfeer (en al helemaal met wat mooie bloemen erin). Let hierbij wel op dat er niet al te hoge beplanting in gaan, omdat het geheel snel te hoog kan worden.

En als laatste is de beplanting op de grond aan de beurt. Een leuk effect wat we op de grond kunnen creëren is een klein boompje met daaronder lage beplanting. Hierdoor onderbreken we een hele lange strook aan beplanting en geven we meer sfeer op/boven ooghoogte.

Ook u kunt een ontwerp laten maken. Klik op het kopje '3D Tuinontwerp' voor meer informatie.
 

Terras met een 'terras eiland'
Een terras kan natuurlijk in verschillende vormen gegoten worden. de meeste zijn rechthoekig, maar er is geen vast vorm voor. Rechthoekig zou ook...
Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin
De zon draait. Dat weten we allemaal, maar wat als je de hele dag in de zon wil zitten. De optie staat natuurlijk altijd open om te blijven...
1434