Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Gezellige tuin met speelplek D
  • Gezellige tuin met speelplek C
  • Gezellige tuin met speelplek B
  • Gezellige tuin met speelplek A

Gezellige tuin met speelplek

04 december 2020

Wat maakt een tuin nou mooi, wat maakt het gezellig? Veel mensen denken er anders over. De een wil een strakke tegel, de andere een tegel met facet. Iedereen stelt andere eisen aan hun tuin. Maar waar we bijna allemaal mee eens zijn is dat planten de tuin zeer gezellig maken, in combinatie met een paar andere elementen.

Alleen planten op de grond geeft natuurlijk al een stuk meer sfeer. Maar planten in een verhoogde border geven gezelligheid op mee ooghoogte, plus het geeft de tuin meer diepte.

Wat de tuin ook sfeervol maakt is sfeer op een hogere plaats. Hierbij moeten we bijvoorbeeld denken aan een boompje of een pergola. Door ook op die nog hogere plaatsen iets neer te zetten wordt de tuin niet heel veel drukker, maar wel gezelliger.

Al deze elementen zijn toegevoegd in deze tuin. Een strookje lage beplanting, een border met beplanting, een paar boompjes en pergola’s. Om deze tuin helemaal compleet te maken is er op het grote gazon een speelplek gecreëerd voor de kinderen door er een speeltoestel neer te zetten.

Ook ’s avonds, als het donker wordt is er veel sfeer te vinden in deze tuin. Dit hebben we voor elkaar gekregen door een verlichtingsplan te maken. Spotjes verlichten de bomen, de wandlampen geven een speels lichteffect op de muren, en de grondspots in de pergola’s en in de tegels maken deze tuin helemaal af.

Wilt u ook een gezellige tuin, misschien wel met een speelplek en een verlichtingsplan, of juist een strakke tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Een handje helpen doen wij graag. Neem simpelweg een kijkje op onze ‘3D tuinontwerp’ pagina en lees daar meer informatie over het laten ontwerpen van uw droomtuin in 3D. Het plannen van de eerste afspraak is heel simpel. Kijk naar de agenda van de ontwerpster en kies een tijdvlak. Vul de gegevens in en de eerste afspraak is geplant! 

 

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434