Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Gezellige tuin met hoogteverschil A
  • Gezellige tuin met hoogteverschil C
  • Gezellige tuin met hoogteverschil D
  • Gezellige tuin met hoogteverschil B

Gezellige tuin met hoogteverschil

07 augustus 2020

In deze gezellige tuin was onze uitdaging om een hoogteverschil van 30 centimeter op te vangen. Dit kun je natuurlijk doen door met verschillende lagen te werken. Echter hebben wij gekozen om dit hoogteverschil op het laatst op te vangen. We hebben een terras in de achterste hoek getekend die 30 centimeter hoger licht dan het terras tegen het huis. Deze optie vonden wij de beste, omdat het geheel rustig blijft. Bovendien is een verhoogd terras altijd leuk omdat het meer uitzicht geeft over je tuin.

De twee terrassen hebben we verbonden met een paadje. De tegels van het terras zijn licht genuanceerd en de paden zijn antraciet. Deze kleurstelling past mooi bij het huis. We hebben langs de schutting een strookje split. Aan de andere kant is er een mooi gazon. Langs de berging hebben we een verhoogde border op dezelfde lijn als het verhoogde terras.

Om de tuin echt gezellig te maken hebben we begroeide pergola’s toegevoegd. En ook ’s avonds hebben we de boompjes verlicht. Op het verhoogde terras onder de overkapping kan ook ’s avonds nog gezeten worden, omdat ook die verlicht is.


 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434