Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Eenvoudige tuin, met modern vleugje D
  • Eenvoudige tuin, met modern vleugje C
  • Eenvoudige tuin, met modern vleugje B
  • Eenvoudige tuin, met modern vleugje A

Eenvoudige tuin met modern vleugje

24 augustus 2020

Een border, tegels, grind en pergola’s zijn vrij eenvoudige elementen in een tuin. Maar als ze goed gecombineerd worden levert het een prachtig resultaat!

Zo hebben we keramische tegels gebruikt. Grijze, vierkante tegels voor de paden en onder de overkapping. Voor het verhoogde terras zijn keramische planken met een houtnerfstructuur gebruikt. We hebben antraciete pergola’s geplaatst boven het terras. Om de grijstinten te breken hebben we gekozen voor wit gestuckte bloembakken.

Deze simpele, moderne tuin is toch onderhoudsvriendelijk. De tegels zijn van keramiek, dit betekend dat het geen vocht en vuil opneemt. Wordt er geknoeid, dan kan de tegel gedweild worden. Ook zit er tussen de tegels een speciale voeg. Deze houd de mieren en het onkruid tegen. Onder het grind zit worteldoek, zodat daar geen onkruid groeit.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434