Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Eenvoudige, maar frisse tuin A
  • Eenvoudige, maar frisse tuin C
  • Eenvoudige, maar frisse tuin B
  • Eenvoudige, maar frisse tuin D

Eenvoudige, maar frisse tuin

14 september 2020

Donkere kleuren zoals antraciet kunnen heel mooi staan, maar op een kleine tuin kan het snel te overweldigend worden. In dit ontwerp is er dan ook gekozen voor een lichte tegel, om de tuin fris te maken..

In de voortuin hebben we voor het pad wel een donkere tegel toegevoegd. In de achtertuin hebben we een antraciete border toegevoegd, dit ook om het lichte niet te laten overheersen.

Voor de rest is de tuin eenvoudig ingedeeld. Achterin de tuin staat de berging. Daar tegenover hebben we een afgeschermde plek ingericht voor de containers. Hierdoor vallen ze niet op als er iemand op het terras zit.

Verder zijn er losse bloempotten toegevoegd, dit zorgt voor extra sfeer. Ook zijn er decklights in de tegels verwerkt om het ’s avonds gezelliger te maken.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!


 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434