Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Een kavel, verschillende opties C
  • Een kavel, verschillende opties D
  • Een kavel, verschillende opties A
  • Een kavel, verschillende opties B

Een kavel, verschillende opties

04 september 2020

De meeste mensen veranderen hun tuin niet zo vaak, maar als het gebeurt is het natuurlijk wel mooi als het in één keer goed gebeurt. Maar wanneer doe je het goed? Er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. De indeling van de tuin, wel of geen speelhoek voor de kinderen, welke tegels, welke planten en misschien wel een overkapping.

Voor de eigenaren van deze tuin hebben we ook verschillende opties getekend. Er waren een paar vaste gegevens, zoals een houtvoorraad langs de schutting en de schuur achterin mocht in allebei de opties niet zichtbaar zijn. Maar hoe maak je een schuur beschut? In de eerste optie hebben we gekozen voor een schutting met groen ervoor, in de tweede opties hebben we een hekwerk met hedera geplaatst. Op de plek van de trampoline kan natuurlijk ook een terras. Ook kan het maken van een pad lastig zijn. Maak je er pergola’s overheen, of laat je het rustig en maak je puur een pad door het gazon. Ook de kleuren van de tegels zijn van grote invloed. Ga je voor de veilige grijstinten of toch voor een bonte klinker bij de antraciete tegel? Langs de schutting op hebben we een paadje van klinkers gelegd, maar is een iets groter vlak van tegels met daarop een paar ligbedden toch niet leuker?

In dit voorbeeld zien we dat er uit een kavel twee totaal verschillende tuinen kunnen ontstaan. Daarom is het erg belangrijk om de keuzes tegen elkaar af te wegen en de beste optie te kiezen.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!


 
Due Nordic Set Oak 120x30x2 cm
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434