Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Een droomtuin C
  • Een droomtuin A
  • Een droomtuin B
  • Een droomtuin D

Een droomtuin

24 september 2021

Een droomtuin.

Een droomtuin is natuurlijk een heel breed begrip. De een heeft natuurlijk meer eisen dan de ander. Sommige mensen vinden het leuk om te tuinieren, terwijl andere zo min mogelijk onderhoud willen. Daar bovenop komt natuurlijk nog dat iedereen een ander formaat en vorm tuin heeft. Daarom nemen we tijdens de eerste afspraak natuurlijk de wensen door.

In dit geval werden niet enorm veel eisen gesteld. De tegel was al uitgezocht. Het moest een strakke/moderne tuin worden, maar er mochten wel bloemen in. De zon stond het langst in het eerste gedeelte van het terras, dus daar plaatsen we het terras.

Het is altijd makkelijk om een tuin vol te straten met tegels. Maar in dit ontwerp is weer duidelijk te zien dat het juist gezellig is om bijvoorbeeld een stukje kunstgras neer te leggen. Ook de border langs de zijkant geeft extra gezelligheid.

Het pad is extra gedecoreerd door er split omheen te leggen, en dus staptegels te creëren. Maar dat is niet het enige. De decklights die in sommige tegels zijn gemonteerd geven samen met de verlichting aan de schutting nog meer sfeer als het donker is.

Heeft u bepaalde wensen voor uw tuin, maar kunt u er nog geen totaal plaatje van maken? Dan is het ook voor u mogelijk om ons mee te laten denken en een 3D ontwerp te laten maken van uw droomtuin. Bent u geïnteresseerd, kijk dan onder het kopje ‘3D Tuinontwerp’.

 


 

Verschillende zitgedeelten in een kleine tuin
De zon draait. Dat weten we allemaal, maar wat als je de hele dag in de zon wilt zitten. De optie staat natuurlijk altijd open om te blijven...
Hoogte verwerken in de tuin
Het is natuurlijk mogelijk om de hele tuin op een bepaalde hoogte te houden, maar soms brengt een stukje hoogteverschil net wat meer leven in de...
1434