Een droomtuin
31 augustus 2021

Een droomtuin is natuurlijk een heel breed begrip. De een heeft natuurlijk meer eisen dan de ander. Sommige mensen vinden het leuk om te tuinieren, terwijl andere zo min mogelijk onderhoud willen. Daar bovenop komt natuurlijk nog dat iedereen een ander formaat en vorm tuin heeft. Daarom nemen we tijdens de eerste afspraak natuurlijk de wensen door.

In dit geval werden niet enorm veel eisen gesteld. De tegel was al uitgezocht. Het moest een strakke/moderne tuin worden, maar er mochten wel bloemen in. De zon stond het langst in het eerste gedeelte van het terras, dus daar plaatsen we het terras.

Het is altijd makkelijk om een tuin vol te straten met tegels. Maar in dit ontwerp is weer duidelijk te zien dat het juist gezellig is om bijvoorbeeld een stukje kunstgras neer te leggen. Ook de border langs de zijkant geeft extra gezelligheid.

Het pad is extra gedecoreerd door er split omheen te leggen, en dus staptegels te creëren. Maar dat is niet het enige. De decklights die in sommige tegels zijn gemonteerd geven samen met de verlichting aan de schutting nog meer sfeer als het donker is.

Heeft u bepaalde wensen voor uw tuin, maar kunt u er nog geen totaal plaatje van maken? Dan is het ook voor u mogelijk om ons mee te laten denken en een 3D ontwerp te laten maken van uw droomtuin. Bent u geïnteresseerd, kijk dan onder het kopje ‘3D Tuinontwerp’.