Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • alles voor een gebruiksvriendelijke tuin D
  • alles voor een gebruiksvriendelijke tuin C
  • alles voor een gebruiksvriendelijke tuin B
  • alles voor een gebruiksvriendelijke tuin A

Alles voor een gebruiksvriendelijke tuin

03 september 2021

Een tuin kan natuurlijk heel mooi zijn. Maar wat maakt een tuin gebruiksvriendelijk? Zijn het gigantische looppaden, of juist een stuk gras, of toch een terras dat wat ruimer is?

Om te beginnen is een onderhoudsvriendelijke tuin natuurlijk makkelijk in gebruik. Dit hoeft niet alleen via beplanting gerealiseerd te worden, maar dit kan bijvoorbeeld ook door de bestrating. Door een tegel neer te leggen met een coating zal deze minder snel groene aanslag vertonen. Ook trekt bijvoorbeeld gemorst drinken minder snel in de tegel, waardoor en niet per direct een vlek in de tegel zit en er tijd is deze schoon te maken.

Wat we in deze tuin zien is een ruim terras. Door een terras ruim op te zetten is het mogelijk om nog een keertje uit te breiden (mocht er visite o.i.d. komen). Verder zien we dat er verschillende terrassen geplaatst zijn door de tuin heen. Hierdoor kan er altijd in de zon gezeten worden en heb je altijd een gezellig plekje om te genieten.

Wat we ook zien is een groot grasveld. En natuurlijk is daar niet altijd ruimte voor, maar mocht dit wel het geval zijn, dan is dit een mooie optie. Het geeft ruimte en sfeer, bovendien is het altijd een fijne plek voor kinderen om te spelen (helemaal met een trampoline erbij).

Natuurlijk is het ook mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw tuin. We tekenen dan de situatie in zoals dat op dit moment is. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan het huis, schuurtje, overkapping en erfafscheiding etc. Hierdoor krijgt u een volledig beeld over hoe de tuin eruit komt te zijn bij uw huis. Heeft u interesse? Dan kunt u voor meer informatie kijken onder het kopje '3D Tuinontwerp'

 

 
TRE Mustang Grey
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434