Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Welke keramische tegels kies je

Welke keramische tegels kies je?

30 december 2020

Steeds meer mensen kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tegel die niet krast en vlekt: de keramische tegel. Er zijn verschillende soorten keramische tegels te krijgen, maar welke soort kies je? Lees snel verder!

Soort één, keramische tegel 2 cm dik
Deze tegel is de eerste soort die gemaakt is. Deze tegel is vol keramisch, dus 2 centimeter keramiek is dan ook echt keramiek. Om het zo stevig mogelijk te maken is het nodig om de ondergrond te stabiliseren met cement door het witte zand heen. Door te mengen krijg je een stevige ondergrond die nog wel water doorlaat. Doordat er gestabiliseerd moet worden zijn de verwerkingskosten relatief hoog. De tegel van 2 cm is geschikt voor o.a. een dakterras, een tuinterras en paadjes waarover word gelopen of eventueel gefietst.

Soort twee, keramische tegel 3 cm dik
Deze tegel is de nieuwste soort die word gemaakt. De 3 cm keramische tegel is vol keramisch. De tegel kan worden verwerkt in wit zand, dit is dus een voordeel ten opzichte van de 2 cm. Ten opzichte van de 4 cm dikke tegel is dat de 3 cm een stuk voordeliger is. Ook heeft de tegel van 4 cm een bovenlaag die eventueel kan loslaten. Dat probleem is bij de 3 cm uitgesloten. De tegel van 3 cm is geschikt voor het terras of een pad waarover word gelopen en gefietst. Al met al een ideale, voordelige keramische tegel!

Soort drie, keramische tegel 4 cm dik
Deze tegel bestaat al jaren en is gemaakt van beton en keramiek. De bovenplaat is 1 cm dik en vol keramisch. Onder deze laag zit 3 cm beton. De tegel kan net als de 3 cm worden verwerkt in wit zand en is geschikt voor terras en paden.

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1420