Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Zwembad.jpg

Waar plaats ik het zwembad in de tuin?

16 juni 2021

Het is weer tropisch in Nederland! Hoog tijd om het zwembad weer van zolder te halen en verkoeling te zoeken. Maar waar zet je dan het zwembad neer? Wat goed is om te weten, is dat het zwembad om bestrating kan zorgen voor verkleuring van de bestrating. Dit is in de meeste gevallen doordat er een kalkvlek om de plek van het zwembad ontstaat, omdat de bestrating afgesloten word. Dit verdwijnt na verloop van tijd wel weer, maar dit kan even duren. Het mooist is het dus om het zwembad op het gras/kunstgras te plaatsen. Kan dit niet, dan zijn er ook soort matten op de markt die blijven ademen, om zo kalkuitbloei op die plekken zo veel mogelijk te voorkomen.

 

De kans op verkleuring ontstaat natuurlijk niet alleen bij zwembaden, ook bij bloempotten of andere afsluitende materialen kan dit voorkomen. Zorg ervoor dat er altijd lucht onder het geplaatste object door kan stromen, om op die manier de kans op vlekken flink te verkleinen. Dit kan bijvoorbeeld door een bloempot o.i.d. op latjes of wieltjes te zetten.  

 

Klik hier voor meer informatie over kalkuitbloei.

 
Diepe tuin indelen
Elke tuin is anders, dus ook de manier van indelen is bij elke tuin verschillend. Sommige tuinen zijn breed, andere gaan rondom het huis. In dit...
1420