Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Borders.jpg

Voorjaarskriebels!

30 maart 2021

De dagen zijn weer langer en de temperatuur weer hoger! Het kriebelt weer om lekker in de tuin aan de slag te gaan. Dit is natuurlijk ook DE tijd om te kijken met welke beplanting u dit jaar uw tuin op wilt fleuren en op welke plekken u deze planten wilt poten. Dat kan natuurlijk in een stukje zwarte grond, op dezelfde hoogte als het straatwerk, maar ook in een mooie verhoogde border! Deze borders zijn super makkelijk zelf op te bouwen en geven een stuk extra diepte en sfeer! Welk type tuin u ook heeft, er is altijd wel een mooi stapelelement verkrijgbaar die bij uw stijl past. Zo zijn er natuurlijk de strakke blokken, getrommelde blokken, maar ook gekloofde blokken en blokken in trapezium vorm zodat u gemakkelijk een ronding in de border kunt maken. Ook in hoogte kunt u varieren! Het is bij het bepalen van de hoogte belangrijk om eerst te bedenken welke beplanting u in de bloembak wilt zetten. Zet u er een hortensia o.i.d. in dan komt deze het beste tot zijn recht in een wat lagere bloembak. Wilt u lage plantjes poten, dan kan dat natuurlijk in een wat hogere variant. Ook kunt u qua vormen allerlei kanten op. Hiervoor hebben we een aantal bloembak bouwpakketten samengesteld, maar u kunt daar natuurlijk zelf ook uw creativiteit op loslaten.

Wilt u graag advies over uw borders, kom dan gerust eens langs, dan kijken en denken we even met u mee! Daarnaast kunt u dan gelijk een aantal verschillende mogelijkheden bekijken!

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1420